1º. Cerca en Google Google docs o Google drive i fica't a la pàgina encerclada en la imatge.
2º. Introdueix la teua direcció de gmail (crea un compte si encara no el tens).
3º. Per a crear un nou document, presentació o formulari entre altres aplicacions fes click en crea i sobre el tipus de aplicació que vulgues obrir.

4. Insereix el títol i si vols compartir el document amb altres usuaris punxa en compateix.
2º. Introdueix la teua direcció de gmail (crea un compte si encara no el tens).

4. Insereix el títol i si vols compartir el document amb altres usuaris punxa en compateix.
Per a que altres persones puguen accedir pots selecciona el enllaç i enviar-se'l, compartir-lo directament per gmail o bé escribint la seua direcció al quadre Afegir persones.
POSSIBILITATS DE GOOGLE DOCS
- Punxant sobre comentaris pots ficar anotacions o mantindre converses amb els usuaris amb qui comparteixes el document:
- També pot inserir enllaços i imatges entre altres coses:
- A més pots publicar els documents al teu blog punxant Fitxer --> Publica al web
- Cal destacar també, que a més de fer els teus propis documents amb google docs, pots pujar archius fets en altre format com Microsoft Office Word:
Si encara no us han quedat clars els beneficis de Google Drive, vegeu aquest vídeo!
IMPLICACIÓ A L'AULA DE PRIMÀRIA DE GOOGLE DRIVE
Aquest bloc està centrat en la utilització de les TIC en l'Educació Primària, per tant, cal aclarir com podriem usar l'eina de Google docs a l'aula.
En primer lloc, caldria ensenyar als xiquests el funcionament d'aquesta aplicació desenvolupant la seua competència digital i, que millor manera d'ensenyar que practicant amb ella? Per a aquesta pràctica podriem aprofitar els treballs en grup, on els xiquets podrien treballar cadascú des del seu ordinador (a casa o al col·legi) sobre un mateix document.
A més, si la mestra comparteix documents amb els seus alumnes mitjançant google drive, estalviariem paper i tindrien els xiquets tindrien tots els documents online, organitzats i sense possibilitat de perdre-los. En aquest cas cal senyalar que la mestra haura de compartir els archius amb l'opció de visualització, per a que els xiquets no pogueren modificar-los
Amb aqustes indicacions ja pots començar a practicar amb les eines de Google docs! I prompte seràs tu qui ensenyes a altres a usar-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada